Målning och tapetsering

Med passion för färg och form erbjuder vi professionella målningstjänster för både inomhus- och utomhusprojekt. Vårt team av erfarna målare är specialiserade på en rad tjänster som säkerställer att ditt hem eller företag inte bara ser fantastiskt ut utan också får ett skydd som varar lång tid.

Invändig målning

Våra invändiga måleritjänster sträcker sig från noggranna förarbeten till slutlig finish. Vi hanterar allt från väggmålning till tak, och ser till att varje detalj är perfekt. Vi spacklar, slipar och grundmålar, för att säkerställa ett slätt och hållbart resultat.

Utvändig målning

Utsidan av ditt hem eller företag är det första folk ser. Därför är det viktigt med en professionellt utförd fasadmålning som inte bara höjer fastighetens estetik utan också skyddar mot väder och vind.

 

Från träfasader till puts, har vi kunskapen och erfarenheten att välja rätt produkter och tekniker för varje unikt projekt.

Dörr och fönstermålning

Vare sig det gäller en fräsch uppdatering av färgen eller ett behov av att återställa dörrar och fönster till deras forna glans, är professionell dörr- och fönstermålning nyckeln till ett hållbart och estetiskt tilltalande resultat.

 

Ett väl utfört måleriarbete skyddar trä och andra material från väder och vind, samtidigt som det förbättrar husets eller byggnadens övergripande utseende.

Förvandla ditt rum med tapet

Tapetsering erbjuder en unik möjlighet att införa personlighet i varje utrymme, från vardagsrum till sovrum. Genom att välja rätt tapet kan du omskapa ditt hem med sofistikerade mönster, djärva färger eller klassiska texturer som reflekterar din personliga stil och smak. 

Tidigare projekt

Klicka för att förstora.