våra tjänster

20171128_123817.jpg

Interiörer
För interiörer vi kan erbjuda målning med matta/halvblanka/blanka vattenbaserade färger. Vi erbjuder tapetsering, bårder,dekorativa lister,golvmålning. Vi kan även erbjuda golvläggning samt köksrenoveringar. Som något vi kan extra erbjuda er är vår finsnickare som kanske ni behöver hos er. Trasig bord,stol eller varför inte ny bit av möblemang,det är bara att kontakta oss. Vi är ett gäng professionella hantverkare som utför sitt jobb fackmannamäsigt, kärlek och omsorg för arbete är något som följer med oss på alla våra uppdrag. Kvalité är något som ni får på köpet.

20180921_115308_redigerad.jpg

Exteriörer
För exteriörer målar vi med matta/halvblanka vädertålig vatten- alkyd- oljebaserade färger på träfasader samt putsade/murade väggar. Behandling av utemöbler ingår också i vårt arbete. Problem med ruttna trädetaljer på fasader,det löser vi. Olika slags snickeri arbete,det fixar vi. Kontakta oss så löser vi problemet. Vi är ett gäng professionella hantverkare som utför sitt jobb fackmannamäsigt, kärlek och omsorg för arbete är något som följer med oss på alla våra uppdrag. Kvalité är något som ni får på köpet.

Företagskunder
Vi debiterar företagskunder ett överrenskommet pris antingen
per timme eller som fast pris. Tveka inte att höra av dig till oss så kan vi komma fram till en gemensam lösning.

 

Privatpersoner
För privatpersoner ger vi ett kostnadsförslag antingen
inkl. eller exkl. materialkostnaden. Vi vill gärna ta en gratis titt på vad som ska renoveras hos er, så att vi kan ge ett pris som vi sedan håller. Ett fast pris är lättast för att ni enkelt ska kunna jämföra oss med andra.