om oss

Välkommen till Paintway måleri AB! Vi är ett företag med många års erfarenhet. Ett samarbete med oss ger dig tillgång till all den kunskap som finns inom företaget. Som entreprenör kan vi hjälpa dig med lösningar och kostnader för hela projekt. Naturligtvis utför vi arbeten med ROT-avdrag där vi tar hand om allt pappersarbete.

Vårt nära samarbete med olika företag inom installations- och byggsektorn innebär att vi kan erbjuda dig helhetslösningar vid ers projekt när det gäller ombyggnader, reparationer och underhållsarbete.

För oss är inget jobb för stort eller för litet!

Vi är ditt måleri i Arlöv,Malmö och vi arbetar även i Lund och resten av Skåne!

Vi erbjuder lösningar till våra kunder som möter deras behov i färg, design, funktion och naturligtvis kreativitet och god smak som passar alla budgetar. Vårt mål är att vara den bästa måleri- och tapetserarfirman i området samt att vara kunder känner sig tryggt när dem anlitar oss.

 

Vi utför även golvläggning samt sprutmålning av möbler och dyl! Vi erbjuder invändig målning: allt från målning av tak, väggar, snickerier, trapphus till sprutning av köksluckor. Vi tar även in uppdrag för övriga arbeten. Vi tillhandahar naturligtvis även utvändig målning så som fasader, fönster mm.

Frågor & Svar

Har ni ROT-avdrag?


Naturligtvis. Som en privat kund som äger fastighet/lgh du har rätt till ROT avdrag. Allt detta syns på fakturan och vi ansöker hos Skatteverket. Ni ska bara se att ni har rätt till ROT och hur mycket ni kan utnyttja. ROT-avdraget är en skattereduktion som halverar kostnaden för arbetet när du anlitar en professionell målare för att renovera eller förnya din bostadsrätt eller ditt småhus. Skattereduktionen tillåter att du drar av 30 procent av kostnaden för arbetet, med ett maxbelopp på 50 000 kronor per år.
Vad kostar det?


Vi kan alltid lämna fast eller löpande pris med eller utan material.
Hur sker betalning/fakturering?


Som privat person betalar du vanligtvis 10 dagar efter utfört arbete.

Om vi har ett stor projekt hos er så kan vi dela upp betalningen i flera betalningar efter olika moment i arbetet.